Honden

Kluiven

Hondenkluiven

Kauwen is een gezonde en stimulerende bezigheid voor uw hond. Hij is vaak wel even zoet met zijn hondenkluif, wat hem van allerlei kattenkwaad afhoudt. Hiernaast komt door het kauwen de neurotransmitter endorfine vrij, wat je hond een behaaglijk gevoel geeft.

Het kauwen op een hondenbot of kluif reinigt en versterkt het gebit, door het schrapen langs de tanden en extra opname van calcium. Hierdoor wordt het ontstaan van tandsteen voorkomen, wat plaatsvindt als tandplak te lang op de tanden blijft zitten. Tandsteen kan tot tandvleesontstekingen en tandverlies leiden.

Bandit

Bandit verkoopt diverse smaken complete voeders voor de hond en de kat en losse kauwproducten zoals rauwe botten en stukken pens en daarnaast produceert Bandit dieetvoeders die desgewenst op maat (smaak) geleverd kunnen worden voor elk dier met gezondheidsklachten.

Farm Food

Farm Food hondenvoer bevat geen chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen en toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Door gebruik van Farmfood word je hond levenslustiger en stabieler van karakter, dit komt door de hoogwaardige en zuivere grondstoffen die ze gebruiken. Door het ontbreken van de conserveringsmiddelen is het voer van Farm Food beperkt houdbaar (tot zes maanden na productie).

Ziwi

Ziwikpeak hondenvoer is een natuurlijke en hoogwaardige voeding die afkomstig is uit Nieuw-Zeeland. Doordat het voer gevriesdroogd is, blijven de mineralen en vitaminen behouden terwijl het voer uit liefst 85% vlees bestaat. Door deze bereidingswijze lijken de brokjes Ziwipeak op stukjes gedroogd vlees en tevens zijn deze zeer geschikt voor lastige eters of kieskeurige honden.

Adres


  Dierenspeciaalzaak Van Dijk
Zevenend 29
1251 RL Laren NH

  035 - 531 42 62

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden


 • Maandag
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:15 - 18:00
 • Woensdag
  09:15 - 13:00
 • Donderdag
  09:15 - 18:00
 • Vrijdag
  09:15 - 18:00
 • Zaterdag
  09:15 - 17:00
 • Zondag
  GESLOTEN

Al meer dan 64 jaar is Dierenspeciaalzaak Van Dijk in Laren NH een begrip in het Gooi. In onze moderne winkel vindt u een breed assortiment, krijgt u specialistisch advies en ervaart u de gezellige, ongedwongen sfeer.